Wie ben ik?

IK BEN VERHUISD… NIEUW ADRES: WALSTRAAT 106 DOETINCHEM

Het beste uit jezelf naar boven halen, samen zoeken naar jou stijl is wat ik graag doe en goed kan. Ik stel me graag aan je voor:

Peter Mulder eigenaar

Met ruim 25 jaar ervaring heb ik een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van knippen en kleuren. Ik heb jaren gewerkt voor Sassoon Professional in Nederland, geef trainingen en presentaties voor kappers en heb mijn eigen bedrijf LUX2 in Doetinchem. Belangrijk in mijn werk is vakmanschap en kwaliteit van haar. Daarbij kijk ik goed naar iemands beenderenstructuur, textuur van het haar en maak met kam en schaar haar op maat, passend en op maat bij jou.

Pas ik bij jou en jij bij mij dan gaan we samen op reis voor het mooist haalbare haar dat bij jou past

‘Mooi haar maken’ is mijn motto.

 

 

 

 

Comments are closed.